Lopende projecten

Speelgoeddoos voor zieke kinderen

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar stellen we momenteel een geschenkpakket samen met enkele voelballen, bootjes voor in bad en een set stapelbekers. Deze pakketten stellen we samen voor het AZ Turnhout Campus Sint-Jozef en het AZ Klina in Brasschaat.

Daarnaast hebben we nog een geschenkpakket voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Daarin steken we verschillende kleinere speelgoedjes die de zieke kinderen alleen kunnen spelen, maar eventueel ook met broers en zussen. Deze pakketten stellen we samen voor het AZ Turnhout Campus Sint-Jozef en het AZ Klina in Brasschaat.

Knuffels voor in de MUG

De kinderen die door de MUG of ziekenwagen moeten opgehaald worden, krijgen een gehaakte knuffel mee om hen direct een ietwat warm gevoel te geven en de eerste stress weg te nemen. Dit doen we voorlopig enkel in het AZ Turnhout.

Medailles voor zieke kinderen en broers/zussen

Speciaal voor de broers en zussen van het zieke kind, laten we een strijdersmedaille maken met het opschrift dat ze een topzus of een topbroer zijn. Ook het kind dat in het ziekenhuis verblijft, krijgt van ons uiteraard een strijdersmedaille. Deze medailles delen we uit in het AZ Turnhout Campus Sint-Jozef.

Toilettas voor ouders

Ook de ouders willen we niet vergeten. We schenken hen een tasje met daarin enkele verzorgingsproducten zoals een tandenborstel, bodylotion, zeepje, shampoo en een douchegel. Deze pakketten stellen we samen voor het AZ Turnhout Campus Sint-Jozef en het AZ Klina in Brasschaat.

Kerstgeschenk

Rond de eindejaarsperiode geven we alle kindjes in zowel AZ Turnhout Campus Sint-Jozef en het AZ Klina in Brasschaat een kerstgeschenkje om alle stress een beetje weg te nemen en het verblijf toch weer net iets aangenamer te maken. Dit geschenk zal telkens wel iets anders zijn. In 2019 was het een klein kersthuisje of een teddybeer om nog zelf in elkaar te steken.

Giften steeds welkom op rekening IBAN BE41 0689 3410 8310 t.n.v. Stichting De Kleine Strijders te Hoogstraten.

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®